Oplossingen

Enterprise Asset Management

Onze Enterprise Asset Management oplossingen brengen de kracht, de performance en de mogelijkheden van Asset Management op een geheel nieuw niveau.

Geef uw organisatie ook meer kracht met Enterprise Asset Management
Internet of Things

In de basis gaat Internet of Things (IoT) over het verbinden van Assets en sensoren zodat we hun data kunnen gebruiken voor optimalisatie of nieuwe ideeën voor business mogelijkheden

Leer ook hoe u Internet of Things ook voor u kan laten werken
Field Services

Bedrijven die mobiele oplossingen gebruiken rapporteren een aanzienlijke winst in productiviteit, lagere bedrijfskosten en hogere klanttevredenheid.

Leer hoe u mobiel kunt gaan met Field Services
Integrated Service Management

Integrated Service Management is een benaming van het proces voor het effectief en efficiënt beheren en beheersen van de kwaliteit van de IT dienstverlening.

Geef uw organisatie het voordeel van Integrated Service Management

Diensten

Project Management

Project Management zorgt voor versnelling van uw projecten.

Werk efficiënter met Project Management
Implementation Service

Implementatie service die direct meerwaarde biedt.

Leer meer over onze implementaties
IBM Trainingen

IBM trainingen om uw medewerkers efficiënter te laten werken.

Altijd up-to-date met IBM Trainingen
Functioneel technisch beheer

Functioneel technisch beheer helpt u verder

Functioneel Technisch Beheer is ook voor u
Upgrade Services

Onze Upgrade Services voor Maximo® brengt u snel weer bovenaan

Functionele upgrade of proces redesign met Maximo Upgrade Services

Cases

SAAone optimaliseert beschikbaarheid van snelweg met IBM Maximo

Registreer en rapporteer alle gevolgen van wegwerkzaamheden volgens de voorwaarden van het DBFM-contract en toon vooraf aan dat het systeem volgens de eisen functioneert.

Lees hoe SAAone dit samen met Gemba heeft gerealiseerd
Hoe Schiphol één van de beste luchthavens blijft

Binnen de diverse Business Units waaronder, Terminal beheer, Airfield Services, Parking Services en Security wordt IBM Maximo® gebruikt voor het beheer en onderhoud aan alle assets welke onder hun verantwoordelijkheid vallen. De daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden gebeurt door 17 main contractors.

Hoe kunnen wij u hierbij helpen
Mobiel werken met IBM Maximo®

Waterschap Hollandse Delta is bezig met een transitie om het nieuwe werken te introduceren. Daarnaast bestond de wens om de monteur onderweg efficiënter te laten werken. Dit leidde ertoe dat men ging kijken naar een oplossing om dit te ondersteunen.

Hoe deden zij dat!

Over Gemba

Wij zijn Gemba!

Gemba implementeert Asset & Service Management systemen. We werken met IBM-oplossingen, standaard en op maat. We adviseren, implementeren en beheren. Daarbij zorgen wij dat de medewerkers binnen uw organisatie overweg kunnen met de nieuwe oplossingen.

Meer over Gemba
Nr. 1 in de Benelux

Als grootste IBM Maximo partner in de Benelux hebben we met meer dan 500 projecten in 20 jaar tijd ruime ervaring. Als geen ander weten we hoe belangrijk het is dat IT-oplossingen een werkelijke bijdrage leveren aan uw bedrijfsprocessen. Wij zorgen dat uw organisatie snel verder kan met de nieuwe oplossingen.

Meer over Gemba

Blog

Gemba en MaxGrip bundelen krachten voor de Maximo klanten in de Benelux

Door de directe integratie in IBM Maximo wordt Asset Performance Management eenvoudig  gemaakt als onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden, met een gegarandeerde gebruikersvriendelijkheid. Gemba kan nu de cirkel rondmaken van strategie, implementatie,

IBM Maximo 7.6.0.7 Feature pack

Nieuw: Nieuwe functie voor het resetten van databasewachtwoorden U kunt nu het database wachtwoord van Maximo wijzigen zonder downtime. Het wijzigen van het databasewachtwoord kan nu live uitgevoerd worden zonder het ear bestand opnieuw te genereren en zonder

Efficiënt onderhoud en risicobeperking bij Oranje-Nassau Energie

Ervaring en kennis van de sector De zoektocht naar een implementatiepartner met ervaring in de olie- en gassector leidde al snel naar Gemba. IBM raadde Gemba aan als zeer ervaren met IBM Maximo implementaties en als IBM Gold partner. Gemba ging aan de slag

Bekijk onze eerder gepubliceerde artikelen

Contact

Velden met een * zijn verplicht

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Vul het contactformulier hieronder in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Wilt u liever direct contact? Ook dat kan via: 020-4822929

Gemba Service BV - Noordeinde 128D, 1121 AL Landsmeer, Nederland 020 482 2929 info@gemba.nl
Gemba Service BV - De Keyserlei 58-60/bus 19, Antwerpen, 2018 Belgie