Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

HSE Manager

Health, Safety & Environment Manager

Dankzij de grote vlucht die bedrijfssoftware heeft genomen in recente jaren, maken tal van organisaties een ongekende efficiëntieslag door. Uw bedrijf is waarschijnlijk één van de vele organisaties die eveneens te maken heeft met safety management, risk management, compliance management, sustainability of corporate social responsibility. Focus op uw HSE (Health, Safety & Environment) processen is een logisch vervolg hierop. Deze processen kenmerken zich alle door een nauwe verwevenheid met uw bestaande operationele en productie processen. Het is dan ook logisch deze samen te voegen.

HSE Manager aanpak

IBM Maximo HSE manager biedt u de mogelijkheid om precies dát voor uw organisatie in te richten. Gemba kan u helpen met de realisatie hiervan. We leveren een aanpak gebaseerd op de Best Practices van IBM en de jarenlange ervaring van Gemba in de diverse industrieën waar HSE een belangrijk onderdeel van de dagelijkse operationele uitvoering is. Binnen onze aanpak komen we samen tot een gedegen plan om deze oplossing binnen uw organisatie te implementeren. Maak gebruik van onze volledige dienstverlening, waaronder ook uitgebreide training- en supportmogelijkheden. Dienstverlening waar diverse aansprekende organisaties al naar grote tevredenheid gebruik van maken.
Dit is wat we leveren:

Totaalpakket van implementatie, training en support;

Afstemming inrichting op uw klantspecifieke wensen;

Applicatiebeheer van uw volledige omgeving;

Sterk projectmanagement en goede budgetbewaking;

Ruim 20 jaar ervaring in branches als chemie, olie&gas, distributie, utility en overheid.

Uitdagingen de baas met HSE Management

Zelfs de meest succesvolle bedrijven hebben te maken met incidenten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Elk van deze factoren kan fundamentele bedrijfsprocessen vertragen of zelfs stilleggen en het rendement onder druk zetten. Bedrijven van de toekomst nemen hun corporate responsibility erg serieus. Zij zien eerdergenoemde factoren dan ook als een onderdeel daarvan en investeren hierin. Het uitbreiden van het beheren van uw operationele processen met IBM Maximo HSE manager is dan ook een logische stap.

Meer over IBM Maximo

De voordelen zijn duidelijk, op diverse vlakken kan IBM Maximo HSE manager u helpen:

Beter risico management over alle bedrijfsonderdelen heen;

Meer grip op uw wettelijke audits;

Gestructureerde aanpak van wijzigingsvoorstellen;

Energie verbruik monitoring wat resulteert in een beter milieu;

Grip op uw incident management.

Kies voor HSE Manager van Gemba

Heeft u het idee dat u meer kunt doen op het gebied van uw HSE processen, het gevoel dat er te weinig overzicht bestaat in uw bedrijf? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden van HSE management? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om u meer te vertellen over HSE Manager en de voordelen die dat oplevert voor uw organisatie. Lees meer over HSE Manager op de site van IBM.