Over Gemba

Gemba implementeert Asset & Service Management systemen. Met meer dan 500 projecten in 20 jaar tijd hebben we ruime ervaring hierin. We werken met IBM-oplossingen, standaard en op maat. We adviseren, implementeren en zorgen dat de medewerkers binnen uw organisatie overweg kunnen met de nieuwe IT-oplossingen. Wij zijn er trots op dat we een Gold IBM business partner in Nederland en België zijn. Onze mensen kenmerken zich door een hoog kennisniveau en een praktische insteek. We hanteren een no-nonsense aanpak, met ruimte voor opmaat-oplossingen. We kijken naar de identiteit van uw bedrijf. Waar mogelijk zorgen we voor snelle solutions, met een duidelijke structuur, zodat een project te overzien is en uw bedrijf snel verder kan met de nieuwe oplossingen. En onze mensen weten als geen ander hoe belangrijk het is dat die IT-oplossingen een werkelijke bijdrage leveren aan bedrijfsprocessen.

Enterprise Asset Management

Enterprise Asset Management van IBM Maximo brengt de kracht, de performance en de mogelijkheden van inventarisbeheer op een geheel nieuw niveau.
Geef uw organisatie ook meer kracht

Field Services Management

Field Services management van Gemba: dé mobiele oplossing voor bedrijven die activiteiten buiten en binnen de lokatie willen optimaliseren.
Geef uw organisatie ook meer flexibiliteit

Integrated Service Management

Integrated Service Management is een veelzijdige aanpak om IT-diensten voor klanten en intern procesmatig en continu te verbeteren.

Implementatie en Support van IBM Maximo

Implementatie en Support van IBM Control Desk

Implementatie en Support van Business Intelligence oplossingen (Cognos/BIRT/IBM Watson Analytics)

Hosting/Management Applicaties

Produkt trainingen

Aangepaste Product Training

Upgrade Services

Applicatie beheer Services

Web Based Training

20 jaar
>30 medewerkers
>100 klanten
>500 projecten

 

registered with FPAL