Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Over Gemba

Gemba heeft met meer dan 500 projecten in 20 jaar tijd een ruime ervaring met Asset & Service Management systemen. Met slimme IIoT (Industrial Internet of Things) oplossingen richten wij ons tevens op Asset Performance Management en het voorspelbaar maken van onderhoud. Voor een flexibele en mobiele invulling binnen uw organisatie bouwen wij ook apps die integreren met uw systemen.

Bij elk project zorgen wij voor advies, implementatie en kennisoverdracht zodat de medewerkers binnen uw organisatie direct overweg kunnen met de nieuwe IT-oplossingen. Onze mensen kenmerken zich door een hoog kennisniveau en een praktische insteek. Met een no-nonsense aanpak en ruimte voor opmaat-oplossingen zorgen wij voor snelle oplossingen en implementaties die passen bij de manier van werken binnen úw bedrijf: IT-oplossingen die werkelijk een bijdrage leveren aan bedrijfsprocessen.

IBM Gold Business Partner
Wij zijn er trots op dat we IBM Gold Business Partner in Nederland en België zijn. We werken met IBM-oplossingen, standaard en op maat.

Implementatie en Support van IBM Maximo

Implementatie en Support van IBM Control Desk

Implementatie en Support van Business Intelligence oplossingen (Cognos/BIRT/IBM Watson Analytics)

Hosting/Management Applicaties

Produkt trainingen

Aangepaste Product Training

Upgrade Services

Applicatie beheer Services

Web Based Training

 

registered with FPAL