Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Over Gemba

Gemba bestaat sinds 1997 en is een van de oudste en meest ervaren IBM® Maximo Application Suite®-partners in Europa. Met meer dan 600 projecten in 25 jaar tijd en ruime ervaring in Asset & Service Management-systemen en slimme IoT (Internet of Things)-oplossingen richten we ons ook op Asset Performance Management en het voorspelbaar maken van de prestaties van assets.

Een van onze specialisaties is IBM® Maximo Application Suite®. Met één platform en één database biedt dit u een complete oplossing voor werk- en activabeheer in alle bedrijfseenheden, inclusief gas- en elektriciteitstransmissie, distributie, energieopwekking, waterbehandeling en afvalwaterbehandeling. Daarnaast ondersteunen we u bij het inrichten van uw service management- en veiligheidsprocessen.

Met een no-nonsense aanpak en ruimte voor maatwerk zorgen we voor snelle oplossingen en implementaties die passen bij de manier van werken binnen úw bedrijf: IT-oplossingen die werkelijk bijdragen aan uw bedrijfsprocessen.

Gemba levert ook best-of-class managed services waarmee u zich kunt concentreren op uw dagelijkse activiteiten, altijd en overal. Daarbij gaan we verder dan de letter van het contract, we leveren de intentie. Met Gemba krijgt u het resultaat dat u zoekt in een partnership.

Onze mensen zijn trots op wat ze doen en ook ons management zet zich in om dit tot een succes te maken, voor u en voor Gemba. Wij ondersteunen u bij het bereiken van uw doelen door onze verantwoordelijkheden na te komen.


IBM Gold Business Partner
Wij zijn er trots op dat we IBM Gold Business Partner in Nederland en België zijn.


Blijf op de hoogte van al het nieuws bij Gemba

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IoT, asset management en events.

* indicates required

Implementatie en Support van IBM Maximo

Implementatie en Support van IBM Control Desk

Implementatie en Support van Business Intelligence oplossingen (Cognos/BIRT/IBM Watson Analytics)

Hosting/Management Applicaties

Product trainingen

Aangepaste Product Training

Upgrade Services

Applicatie beheer Services

Web Based Training

 

registered with FPAL