Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Evenementen

Aqua Nederland

Kom naar Aqua Nederland en bij onze stand informeren wij u over de laatste ontwikkelingen rond assetmanagement in de watersector.

iLinqs, het festival in de industrie

Bezoek onze stand op 22 en 23 juni bij iLinqs en laat u informeren over de mogelijkheden van predictive maintenance.

iTanks Breakout Café: Brandveiligheid

Van preventie en detectie tot het bestrijden van brand is aandacht nodig. In onze breakout sessie geven wij inzage hoe IoT ingezet kan worden voor preventie en bedrijfscontinuïteit bij brand.

Demosessie Smart Kathodische Bescherming

Ontdek Smart Kathodische Bescherming en bewaak uw leidingen 24/7 op afstand met IIoT. Effectief én efficiënt!

Safety&Health@Work Rotterdam

Op 30 september en 1 oktober staat Gemba op de Safety&Health@Work vakbeurs in Rotterdam Ahoy. Maak kennis met onze nieuwe Slimme Helm en andere innovaties op het gebied van veilig en gezond werken.

IoT Pubquiz online

Wat weet jij van IoT? Doe mee met deze online pubquiz op vrijdag 18 september en maak het mee. Gepresenteerd door iTanks en Gemba.

iTanks Connectivity Café

Maak kennis met Gemba IoT’s nieuwe slimme helm op het iTanks Connectivity Café op 3 juli in de Onderzeebootloods van RDM in Rotterdam.

StocExpo Rotterdam

Van 10 t/m 12 maart staat Gemba op de StocExpo, het grootste evenement op het gebied van vloeibare bulkproducten. Registreer nu voor gratis toegang.

IoT café IBM Amsterdam

Het IoT Café staat geheel in het teken van ‘sensoring’: het begin van de IoT keten. Verschillende demo's geven inzage in de nieuwste ontwikkelingen.

Offshore wind onderhoud

Maak kennis met je collega bedrijven bij Amsterdam IJmuiden Offshore Ports tijdens de Offshore wind onderhoud op 12 december 2019.