Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Evenementen

Gemba Motortocht

Houdt u ook van motorrijden? Doe mee met de prachtige en gezellige motorrit op zaterdag 8 juni 2024, georganiseerd vanuit Gemba.

Aqua Nederland 19 – 21 maart 2024

Kom langs bij onze stand C209 op deze vakbeurs en maak kennis met onze innovatieve oplossingen voor asset management in de watersector.

Relatiedag 8 november 2023

Op woensdag 8 november is er weer een Gemba relatiedag. Een dag die helemaal in het teken staat om u bij te praten en te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Huiskamersessie 8 juni 2023

Op donderdag 8 juni 2023 vindt de eerste huiskamersessie van dit jaar plaats. We praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen rond IBM Maximo.

Gemba Motortocht

Houdt u ook van motorrijden? Ga mee op een prachtige en gezellige motorrit op zondag 25 juni 2023, georganiseerd vanuit Gemba.

Maintenance Next

Van 18 - 20 april 2023 zijn wij aanwezig op de grootste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux: Maintenance Next in Rotterdam Ahoy.

Aqua Nederland

Kom naar Aqua Nederland en bij onze stand informeren wij u over de laatste ontwikkelingen rond assetmanagement in de watersector.

iLinqs, het festival in de industrie

Bezoek onze stand op 22 en 23 juni bij iLinqs en laat u informeren over de mogelijkheden van predictive maintenance.

iTanks Breakout Café: Brandveiligheid

Van preventie en detectie tot het bestrijden van brand is aandacht nodig. In onze breakout sessie geven wij inzage hoe IoT ingezet kan worden voor preventie en bedrijfscontinuïteit bij brand.

Demosessie Smart Kathodische Bescherming

Ontdek Smart Kathodische Bescherming en bewaak uw leidingen 24/7 op afstand met IIoT. Effectief én efficiënt!