Lees onze meest recente case: Onderhoud OpenIJ

Evenementen

iTanks Breakout Café: Brandveiligheid

Van preventie en detectie tot het bestrijden van brand is aandacht nodig. In onze breakout sessie geven wij inzage hoe IoT ingezet kan worden voor preventie en bedrijfscontinuïteit bij brand.

Demosessie Smart Kathodische Bescherming

Ontdek Smart Kathodische Bescherming en bewaak uw leidingen 24/7 op afstand met IIoT. Effectief én efficiënt!

Safety&Health@Work Rotterdam

Op 30 september en 1 oktober staat Gemba op de Safety&Health@Work vakbeurs in Rotterdam Ahoy. Maak kennis met onze nieuwe Slimme Helm en andere innovaties op het gebied van veilig en gezond werken.

IoT Pubquiz online

Wat weet jij van IoT? Doe mee met deze online pubquiz op vrijdag 18 september en maak het mee. Gepresenteerd door iTanks en Gemba.

iTanks Connectivity Café

Maak kennis met Gemba IoT’s nieuwe slimme helm op het iTanks Connectivity Café op 3 juli in de Onderzeebootloods van RDM in Rotterdam.

StocExpo Rotterdam

Van 10 t/m 12 maart staat Gemba op de StocExpo, het grootste evenement op het gebied van vloeibare bulkproducten. Registreer nu voor gratis toegang.

IoT café IBM Amsterdam

Het IoT Café staat geheel in het teken van ‘sensoring’: het begin van de IoT keten. Verschillende demo's geven inzage in de nieuwste ontwikkelingen.

Offshore wind onderhoud

Maak kennis met je collega bedrijven bij Amsterdam IJmuiden Offshore Ports tijdens de Offshore wind onderhoud op 12 december 2019.

Offshore Energy Exhibition

Offshore Energy is de plaats waar de energietransitie plaatsvindt en biedt dé kans om te netwerken met experts en professionals. De beurs is op 8 en 9 oktober in de RAI Amsterdam.

Maintenance NEXT: the challenge

Wil je weten wat de nieuwste innovaties, high tech producten en ontwikkelingen zijn op het gebied van Industrieel Onderhoud? Registreer je dan voor Maintenance Next op 9, 10 en 11 april. Maintenance NEXT is de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. Ruim 300 exposanten laten het beste zien wat de onderhoudssector in de industrie […]