Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Evenementen

Relatiedag 8 november 2023

Op woensdag 8 november is er weer een Gemba relatiedag. Een dag die helemaal in het teken staat om u bij te praten en te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Huiskamersessie 8 juni 2023

Op donderdag 8 juni 2023 vindt de eerste huiskamersessie van dit jaar plaats. We praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen rond IBM Maximo.

Gemba Motortocht

Houdt u ook van motorrijden? Ga mee op een prachtige en gezellige motorrit op zondag 25 juni 2023, georganiseerd vanuit Gemba.

Maintenance Next

Van 18 - 20 april 2023 zijn wij aanwezig op de grootste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux: Maintenance Next in Rotterdam Ahoy.

Aqua Nederland

Kom naar Aqua Nederland en bij onze stand informeren wij u over de laatste ontwikkelingen rond assetmanagement in de watersector.

iLinqs, het festival in de industrie

Bezoek onze stand op 22 en 23 juni bij iLinqs en laat u informeren over de mogelijkheden van predictive maintenance.

iTanks Breakout Café: Brandveiligheid

Van preventie en detectie tot het bestrijden van brand is aandacht nodig. In onze breakout sessie geven wij inzage hoe IoT ingezet kan worden voor preventie en bedrijfscontinuïteit bij brand.

Demosessie Smart Kathodische Bescherming

Ontdek Smart Kathodische Bescherming en bewaak uw leidingen 24/7 op afstand met IIoT. Effectief én efficiënt!

Safety&Health@Work Rotterdam

Op 30 september en 1 oktober staat Gemba op de Safety&Health@Work vakbeurs in Rotterdam Ahoy. Maak kennis met onze nieuwe Slimme Helm en andere innovaties op het gebied van veilig en gezond werken.

IoT Pubquiz online

Wat weet jij van IoT? Doe mee met deze online pubquiz op vrijdag 18 september en maak het mee. Gepresenteerd door iTanks en Gemba.