Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Wilt u ook uw medewerkers continu inzicht geven in uw bedrijfsprocessen, zodat zij deze zo goed mogelijk kunnen laten verlopen en waar nodig bij kunnen sturen? Met dat doel voor ogen is IBM Anywhere ontwikkeld. Met deze mobiele toepassing hebben uw medewerkers op elk moment en op elke locatie realtime inzicht in de status van een bestelling. Deze add-on geeft u toegang op afstand in Maximo Asset Management processen. De interface is aan te passen, zodat u een eigen applicatie kunt maken of laten maken.

IBM Anywhere Voorkomt Fouten

Doordat elke medewerker gekoppeld is aan het digitale proces, zorgt IBM Anywhere ervoor dat er minder miscommunicatie tussen uw medewerkers ontstaat. Elke medewerker weet exact wat van hem/haar wordt verwacht en kan op zijn/haar aandachtsgebied bijsturen. Uw medewerkers kunnen bijvoorbeeld orders of deeltaken daarvan afmelden, zodat een volgende stap in het proces naadloos kan aansluiten. Een paar belangrijke voordelen:

Uw medewerkers hebben op elk moment inzicht in de status van een order. Bij deze status zien zij de kritische informatie die noodzakelijk is om de juiste beslissingen te nemen

IBM Anywhere is gebouwd op het IBM Worklight platform en is beschikbaar in een browser, maar ook als mobiele app

Er zullen minder fouten in uw bedrijfsprocessen ontstaan doordat de onderlinge communicatie verbetert. Een hogere winstmarge is het resultaat

Integratie met GIS omgevingen zorgt voor nog betere informatie voorziening en meer gemak voor de gebruiker

Anywhere toepassing met GIS

De medewerkers van Waterschap Hollandse Delta beschikken nu over een digitale werkomgeving waarbij ze alles bij de hand hebben wat ze nodig hebben. Men hoeft niet meer na te denken waar de informatie staat.

Waterschap Hollandse Delta

IBM Anywhere en Gemba

IBM Anywhere is een zeer handige add-on in IBM Maximo. Graag laten onze experts u zien wat IBM Maximo en IBM Anywhere voor u kunnen betekenen. We zijn trotse IBM Gold Partner en hebben ruim 20 jaar werkervaring in asset management in verschillende branches. Deze ervaring nemen we mee in onze adviezen en in onze trainingen. Want uw software op de juiste manier implementeren is voor ons niet enkel een technische zaak, maar gaat ook over mensen. Kunnen zij goed overweg met de software? Wordt de software optimaal benut? Is de interface gebruiksvriendelijk? Kortom; onze taak zit er pas op als de software voor u en uw medewerkers werkt.

Neem contact met ons open bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met de specialisten van Gemba.