Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

IBM Trainingen

Software speelt een belangrijke rol in vele organisaties. Het selecteren van de juiste software is belangrijk, minstens zo relevant is dat alle betrokkenen weten hoe ze met de software moeten werken en hoe ze deze effectief kunnen inzetten. IBM is een producent van bedrijfssoftware en ze bieden oplossingen voor complexe vraagstukken en ambitieuze doelen. Gemba voert een aantal IBM-producten als Maximo, Smartcloud Controldesk en Cognos. Daarnaast bieden wij IBM trainingen, waarbij u leert de IBM software optimaal in te zetten in uw organisatie. We zijn een van de weinige onafhankelijke Authorized Independent Training partner van IBM in Europa. En we begrijpen als geen ander dat een goede opleiding de manier is om ervoor te zorgen dat u het maximale rendement haalt uit uw gedane investeringen in nieuwe technologie.

Trainingen op maat

Als onafhankelijke Authorized Independent Training partner van IBM stellen wij en IBM hoge eisen aan onze trainers. U mag kwaliteit verwachten! Een IBM trainer geeft inzicht in de uitgebreide asset en service management oplossingen die het softwarebedrijf levert. Wij bieden een scala aan IBM trainingen, waaronder:

Standaard IBM training

Aangepaste IBM training

Door IBM geautoriseerde trainingen

Training bij Gemba of bij uw bedrijf

Klassikale training of webtraining (E-learning)

Een IBM training kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven. Onze instructeurs zullen u helpen met het samenstellen van een programma dat speciaal is gericht op uw specifieke zakelijke behoeften.

Interesse in een IBM training?

Hebt u interesse in de laatste mogelijkheden van een Cognos training? Wilt u de kennis van uw werknemers uitbreiden met een Maximo training? Gemba biedt u de beste trainingen waardoor uw bedrijf klaar zal zijn voor complexe technologische uitdagingen.
Nu, en in de komende jaren. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag verder.