Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

CMDB

Wilt u ook altijd controle hebben op het servicebeheer binnen uw bedrijfsprocessen? IBM CMDB helpt u hierbij. U krijgt met CMDB direct inzicht in de configuratie-items voor onder andere wijzigingsprocessen, incidenten en releases. En die inzichten helpen u beter inzicht te krijgen in uw bedrijfsprocessen en op basis hiervan de juiste beslissingen te nemen.

Praktische informatie

In alle CMDB-objecten wordt precies die informatie opgeslagen die nodig is om op een later tijdstip de inzichten om te zetten in acties. Om de juiste structuur aan te houden is binnen IBM CMDB gekozen voor het Tivoli Common Data Programma. Uiteraard werkt deze database naadloos samen met IBM Maximo Asset Management en is het onderdeel van IBM SmartCloud Control Desk. Een aantal voordelen van CMDB:

Configuratiemanagement is een noodzakelijk onderdeel van ITL gebaseerd servicebeheer

IBM CDMB slaat zoveel informatie op als in de praktijk nodig is. Dit houdt in dat uw procesbeheerders altijd over de juiste informatie beschikken en te allen tijde kunnen bijsturen en optimaliseren. Natuurlijk is de informatie ook direct beschikbaar als u een audit op de data uitvoert

De door SmartCloud aangeboden oplossing is een virtuele database zodat u verschillende typen data uit verschillende bronnen kunt samenbrengen

Dit alles maakt IBM CMDB de juiste Configuration Management Database voor ieder bedrijfsproces.

CMDB binnen uw onderneming

Ook uw onderneming kan profiteren van de voordelen van IBM CMDB. Gemba heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in Asset Management oplossingen binnen verschillende branches. Graag laten wij ook aan u zien op welke manier CMDB uw onderneming verder kan professionaliseren en dat vaak tegen zeer aantrekkelijke kosten. Geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.