Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

IBM Maximo Upgrade Services

Uw software moet up-to-date zijn om optimaal te functioneren. Dit zorgt ervoor dat u overzicht en controle behoudt op bedrijfsprocessen. IBM Maximo heeft diverse types upgrades:

Technisch

Functioneel

Proces redesign (strategische aanpassingen)

Gemba kijkt naar de specifieke situatie en past een upgrade aan op díe situatie. Het is dus op maat en dat is belangrijk. Omdat het implementeren van een dergelijke update geen dagelijks werk is, doet u er goed aan om samen te werken met onze specialisten.

Technische upgrade Maximo

Een technische Maximo upgrade richt zich vooral het ophogen van de huidige release naar een release die binnen de desbetreffende bedrijfsafdeling wordt gebruikt. De insteek is praktisch en deze technische wijzigingen worden veelal rationeel benaderd. Een tecnische Maximo upgrade wordt vooral uitgevoerd voor de volgende belanghebbenden:

De software leverancier voor het beschikbaar stellen van de upgrade

De financiële afdeling voor de financiële gevolgen van de upgrade

De ICT afdeling voor de initiatie en de uitvoering van de upgrade

Functionele upgrade Maximo

Het doel van een functionele upgrade is er een van gebruiksvriendelijkheid. De huidige software krijgt op maat aanpassingen en/of de bestaande software functionaliteit word gestabiliseerd. Deze vorm van een Maximo upgrade is met name relevant voor de gebruikers binnen de organisatie en eventueel ondersteunende organisaties..

Proces Redesign / Strategische upgrade

Een strategische upgrade richt zich voornamelijk op het neerzetten van een technologisch platform dat de flexibiliteit en wendbaarheid van systeemintegratie vereenvoudigt. Het primaire doel van een strategische upgrade is het uitbreiden en optimaliseren van de bedrijfsprocessen gebaseerd op nieuwe softwarefunctionaliteit. Deze Maximo update is vaak relevant voor externe belanghebbenden, zoals leveranciers, partners en klanten, wanneer deze gebruik maken van uw systemen.

Neem direct contact op met onze experts om de mogelijkheden te bespreken.