Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Gemba maakt uw IoT ambities waar

IoT Oplossingen

PyroCam

Wist u dat broei één van de meest voorkomende oorzaken is van brand bij afval- en recycling bedrijven? Voorkom brand door preventieve monitoring met onze Smart PyroCam! Lees hier hoe dat werkt.

Lees meer over de Smart PyroCam van Gembaiot
IoT in de praktijk

Internet of Things kent vele toepassingen binnen de industrie. Ook benieuwd hoe dit nu in de praktijk werkt? Kijk dan hier naar de voorbeelden die wij bij onze klanten in de praktijk tegenkomen.

Zit uw oplossing hier ook bij?
IBM Watson IoT Platform

Begrijp uw data beter om processen te optimaliseren, goederen beter te beheren, producten en diensten opnieuw uit te vinden en de klantbeleving op een hoger niveau te brengen. Maak het IBM Watson IoT™ Platform, het nummer 1 platform wereldwijd, de basis voor al uw IoT projecten. Maak gebruik van een oplossing in de cloud met behulp van IBM Bluemix®.

Leer ook hoe u het IBM Watson IoT™ Platform ook voor u kan laten werken
IoT Plus

Uw IoT projecten beperken zich niet alleen tot een paar sensoren en dashboards. Door het gebruik van het IBM Watson IoT™ Platform krijgt u de beschikking over veel meer mogelijkheden zoals het meenemen van weerdata, het toepassen van cognitieve en voorspellende analyses en nog veel meer.

Kijk welke extra IoT functies u kunnen helpen
Mobile apps

Ondersteun uw medewerkers met gebruiksvriendelijke mobiele apps die perfect in uw bedrijfsprocessen passen. Zo voeren uw mensen hun werk altijd en overal efficiënt en effectief uit.

Meer over onze mobile apps

IoT Services

Gemba IoT Services

Wij helpen u graag met oplossingen voor de hele keten van Industrial Internet of Things. Gemba maakt daarbij gebruik van het IoT-platform van IBM Watson en de onderliggende IBM Bluemix mogelijkheden.

Hoe helpen wij U
Ons IoT Partner Ecosysteem

Internet of Things is een breed begrip, met een minstens even zo breed aanbod aan producten en diensten. Gemba geloofd in een sterk partner netwerk. Door samen te werken met strategische partners die allemaal kennis hebben binnen hun eigen domein zijn wij samen in staat de volledige keten aan u aan te bieden.

Onze Partners
IoT Proof of Concepts

Gemba is samen met haar partners continu bezig met innovatie, trendwatching en nieuwe technologieën. Daarom weten wij als geen ander wat er speelt, wat een idee aan toegevoegde waarde kan bieden en hoe we IoT-conceptontwikkeling moeten initiëren

Kijk hoe wij samen met u uw Proof of Concept aanpakken
IoT Strategie

Wilt u met uw bedrijf al een start maken met Internet of Things? Begin dan altijd met het ontwikkelen van een goede IoT strategie. Op die manier zorgt u dat uw IoT oplossing niet alleen succesvol, maar ook futureproof is.

Kijk hoe uw uw strategie kunt vormgeven
IBM Watson IoT Support

Natuurlijk leveren wij ook support voor alle services binnen het Watson IoT platform. We kunnen u ondersteunen bij het gehele traject of de onderdelen waarbij u extra support nodig heeft. Ook staat onze helpdesk voor u klaar om u te ondersteunen bij het beheer van uw omgeving.

Kijk hoe wij u kunnen ondersteunen

IoT Use cases

Kathodische Bescherming

Periodiek (jaarlijks of meerdere keren per jaar) vindt de controle op kathodische bescherming plaats aan ondergrondse leidingen. Op deze manier kan inzicht worden verkregen in de mate van bescherming tegen corrosie van de leidingen.

Lees meer...
IoT Worker Safety Northstar

Het goede nieuws is dat IoT technologie de verbonden medewerker introduceert – een medewerker die zich meer bewust is van, en gedetecteerd wordt door zijn omgeving is vanzelf veiliger.

Lees meer...
IoT - in Water

Het Internet of Things biedt nieuwe oplossingen voor het verbeteren van water management om de efficiency van deze natuurlijke middelen te optimaliseren. Uitgebreide water management strategieën kunnen productiekosten tot 20% reduceren.

Lees meer...

Contact

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Vul het contactformulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Wilt u liever direct contact? Ook dat kan via: 020-4822929

Gemba Service BV - Hoofdkantoor
Nieuweweg 108/A
1531 AH Wormer 020 482 2929 info@gemba.nl

Gemba Service BV - Vestiging Antwerpen
De Keyserlei 58-60
2018 ANTWERPEN
België