Maintenance Next

De technologie- en onderhoudsexpo

Van 18 tot 20 april 2023 vindt de grootste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux plaats in Rotterdam Ahoy. De beurs waar u kennis kunt opdoen en delen en relaties opbouwen en versterken.

Demo’s

Wij zijn te vinden op stand 5.104, samen met iTanks en Merrem&La Porte.

Merrem&La Porte zal tijdens de beurs de Kathodische Bescherming oplossing live zien door middel van een pipeline in een aquarium. Wij laten een Visual Inspection demo zien waarbij het pipe gedeelte gemonitord kan worden met een iPhone. Afwijkingen die tijdens de inspectie geconstateerd worden, kunnen direct als werkorder naar de verantwoordelijke engineer gestuurd worden. Tijdig en goed onderhoud zorgt voor een meer duurzame bedrijfsvoering.

Kennistheater: Asset (Performance) Management in Sustainability

Op donderdag 20 april (10:45 – 11:15 uur) vertellen sprekers Ronald Teijken, Senior Sustainability Software Specialist bij IBM, en Stefan Hoffmanns, Product Development Manager bij Gemba, over de rol van Asset (Performance) Management in Sustainability.

Sustainability is een hot topic, zowel vanuit een maatschappelijke hoek, maar zeker ook vanwege de nieuwe regelgevingen, zoals ESG (Environmental, Social and Governance) die snel op ons af komen. Vanuit verschillende aandachtgebieden kunnen bedrijven op het gebied van sustainability verbeteringen realiseren en goed onderhoud (asset management) kan in geintegreerde vorm met bijvoorbeeld AI en IoT daar zeker een bijdrage aan leveren.

Aanmelden

Via deze link kunt u zich gratis aanmelden voor een bezoek aan deze vakbeurs.

AANMELDEN

En maak meteen een afspraak met ons op onze stand via deze link:

AFSPRAAK MAKEN