Offshore wind onderhoud

Offshore onderhoudOp donderdag 12 december organiseert Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) een bijeenkomst over offshore wind onderhoud voor hun leden. Gemba is hierbij aanwezig.

Kom kennismaken

Want ken jij je collega-bedrijven bij Amsterdam IJmuiden Offshore Ports, en weet je wat ze doen? Deze bijeenkomst heeft als doel om meer inzicht te krijgen in wat alle AYOP-collega’s doen. En wat kan dat voor jou betekenen? Tijdens de sessie vragen we iedereen actief deel te nemen en jezelf én je oplossing kort maar krachtig te introduceren.

Inhoud van de sessie

ELA Container gaat in op het hoe, wat en waarom over de samenwerking met DHSS en Lubbers Logistics Group. Zbridge gaat in op één van hun innovatieve oplossingen voor de offshore. We zijn nog bezig met een spreker over algemene trends en ontwikkelingen.

Actieve inbreng

Om elkaar beter te leren kennen vragen we de deelnemers om zichzelf en het bedrijf te pitchen. Pitchen betekent dus écht maximaal 3 minuten. Kun jij je collega’s in drie minuten nieuwsgierig maken naar wat je doet en naar jouzelf?

Kom met ons mee

Wil jij meer weten over Amsterdam IJmuiden Offshore Ports en wil jij door ons geïntroduceerd worden? Laat het ons weten en stuur een mail naar sales@gemba.nl.

Programma

15:30 – 16:00 inloop & welkom
16:00 – 17:30 presentaties en pitches
17:30 – 18:30 netwerkborrel

Locatie

SHIP, Sluis Haven Informatie Punt in IJmuiden