StocExpo Rotterdam

Komt u ook naar de StocExpo in Rotterdam?

Van 10 tot en met 12 maart staat Gemba op de StocExpo in Rotterdam, het grootste internationale evenement op het gebied van vloeibare bulkproducten. Graag nodigen wij u uit om onze stand op deze interessante beurs te bezoeken zodat wij u kunnen informeren over de laatste ontwikkelingen ten aanzien van Enterprise Asset Management, IoT en Data Analytics.

Gemba op StocExpo Rotterdam

De laatste trends en marktprognoses

StocExpo is een vooraanstaand platform waarbij toonaangevende partijen hun nieuwste producten en diensten presenteren. Daarbij worden er tijdens de StocExpo Conference de laatste trends en marktprognoses besproken.

Als oudste en grootste evenement voor de vloeibare bulkopslag industrie besteedt StocExpo veel aandacht aan innovatie. Gedurende drie dagen wordt er dan ook volop gesproken en gediscussieerd over de huidige uitdagingen en toekomstige ontwikkelingen ten aanzien van terminal safety, efficiëntie en duurzaamheid.

De StocExpo Conference

Op 10 en 11 maart vindt er op de beursvloer de StocExpo Conference plaats. Meer dan 20 sprekers van wereldniveau delen gedurende deze twee dagen case-studies, data en hun meningen over de laatste trends. Daartoe behoort ook een diepgaande marktanalyse met betrekking tot de handelsstromen nu IMO2020 is ingevoerd, zonne-energie en storage spoofing.

De sprekers tijdens deze conferentie bestaan onder andere uit:

  • Artur Runge-Metzger (Europese Commissie)
  • Khalid Saleh (Vopak)
  • Andy Brazier (EEMUA)
  • Stephen Li (IHS Markit)
  • Samuel Ciszuk (ELS)

Waar kunt u Gemba op de StocExpo vinden?

U kunt Gemba tijdens dit evenement in het iTanks Innovation Paviljoen vinden. Hier vertellen wij alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Asset Management, IoT en Data Analytics.

Het iTanks Innovation Paviljoen is een initiatief van iTanks, een kennis- en innovatieplatform voor de havengerelateerde industrie. Ze verbinden bedrijven, kennisinstituten en industrie-experts met elkaar en introduceren deze partijen met nieuwe technologieën, waaronder de kennis en technologie van iTankspartner Gemba.