Wilt u ook graag de controle over uw resources volledig in de hand hebben? IBM Maximo helpt u. Met dit Lifecycle Management pakket van IBM houdt u namelijk continu zicht op uw activa en werkprocessen. Op deze manier bent u perfect in staat om de controle over uw operationele workmanagement processen te voeren. Om u volledig van dienst te zijn, heeft u de mogelijkheid IBM Maximo uit te breiden. Met de IBM Maximo scheduler heeft u een add-on die specifiek invulling geeft aan planningsproblematiek. IBM Maximo bestaat uit een zestal managementmodules, te weten:

Asset management

Work management

Service management

Contract management

Inventory management

Procurement management

Tezamen zorgen deze modules voor een goedlopend proces rondom al uw activa.

IBM Maximo: Asset Lifecycle Management

IBM Maximo geeft inzicht in uw voorraden en zorgt voor de juiste distributie, zodat elk onderdeel op het juiste moment op de juiste plaats is. Daarnaast houdt u in het lifecycle management pakket de korte- en langetermijnplanning in de gaten, zodat u niet meer voor verrassingen komt te staan. Een aantal voordelen van IBM Maximo:

U heeft altijd up-to-date inzicht in uw voorraden en weet waar wanneer welk onderdeel nodig is.

Als een stap in uw bedrijfsproces afwijkt van de planning wordt u hier direct op geattendeerd zodat u maatregelen kunt nemen.

IBM Maximo is mobiel waardoor uw medewerkers altijd op elke plek inzicht hebben in de voortgang van een order.

Aansluiten bij 10.000 IBM Maximo klanten

IBM is met IBM Maximo wereldwijd één van de grootste spelers op het gebied van Lifecycle Management. We zijn trotse Gold Partner van IBM. Wilt u ook ervaren hoe het is om uw bedrijfsprocessen volledig onder controle te hebben, neem dan contact op met de specialisten van Gemba. Met bijna twee decennia ervaring in verschillende branches weten wij wat er bij een professionele onderneming komt kijken. Wij leveren een klantspecifieke inrichting op basis van out-of-the-box software.