Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

ITAM

Compleet en realtime inzicht in de processen die bepalend zijn voor uw organisatie, zijn belangrijk om voor continuïteit en efficiency te zorgen. Dit maakt dat werknemers hun werk beter kunnen doen en u uw klanten beter kunt bedienen. Om dit inzicht te realiseren adviseren wij IBM ITAM. Met de juiste input helpt deze software u bij het inzichtelijk maken van uw processen en signaleert het tijdig waar u het proces kunt optimaliseren.

Aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen

Het voordeel van de ITAM-oplossingen van IBM is dat deze naadloos kunnen worden gekoppeld aan uw doelstellingen. Zo bepaalt het systeem welke verbeterslagen essentieel zijn en welke minder prioriteit krijgen. Op deze manier bent u in staat uw mensen op de juiste plek aan het werk te hebben. Nog een aantal voordelen van IT asset management:

IBM Controldesk als ITAM systeem houdt uw softwarelicenties nauwlettend in de gaten zodat u nooit te veel licenties heeft of dat u een boete krijgt door te weinig aangeschafte licenties.

Door de duidelijke en gestructureerde data kunt u deze gebruiken voor compliance audits. Hierdoor weet u zeker dat uw processen en data op een verantwoorde manier worden vastgelegd

U kunt uw ICT-data gemakkelijk naast uw business data leggen om snel inzicht te krijgen of een gewenste aanpassing ook terugverdiend wordt

"Kiest u voor de ITAM-oplossing van IBM, dan bent u verzekerd van een praktisch en makkelijk systeem om inzicht te krijgen en te optimaliseren."

Gemba is ITAM specialist

De specialisten van Gemba werken al ruim 20 jaar met de ITAM oplossingen van IBM. Als geen ander weten wij wat er in uw branche speelt en adviseren u graag. Kiest u voor Gemba, dan garanderen wij u dat uw project tijdig en binnen budget wordt opgeleverd. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.