Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Ons IoT Partner Ecosysteem

Internet of Things is een breed begrip met een minstens zo breed aanbod van producten en diensten. Gemba gelooft in een sterk partnernetwerk. Door samen te werken met strategische partners die allemaal kennis hebben binnen hun eigen domein, zijn wij samen in staat de volledige keten aan te bieden.

Any Sense
BTG
TECHPORT
SRO Solutions
Merrem & la Porte
Sinds IBM in 2007 Maximo heeft overgenomen is Gemba Gold Partner.  Met het IBM Watson Internet of Things platform ontwikkelen we IoT oplossingen voor diverse industrieën, zoals Automotive, Electronics, Energy and utilities, Insurance, Manufacturing en Retail.
Merrem & la PorteMerren & la Porte biedt technische oplossingen voor filtratie, technisch textiel, hitech metals, kathodische bescherming en waterzuivering.
BTG partner van GembaBTG is een toonaangevende branchevereniging voor ICT en Telecommunicatie grootgebruikers en heeft een belangrijke stem richting de overheid. In dit partnerschap zal gezamenlijk gewerkt worden om IoT oplossingen naar een nog hoger niveau te tillen.
TECHPORTTECHPORT is het netwerk van meer dan 60 scholen, bedrijven en overheden met als doel in 2030 dé excellente economische regio (Metropoolrego Amsterdam) van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie te zijn.
TECHPORTSRO Solutions is Gold Business Partner van IBM en werkt met haar partners aan innovaties die leiden tot het verder optimaliseren van asset management.