Wat zijn uw strategische kansen door Industrial Internet of Things? Download onze whitepaper

Ons IoT Partner Ecosysteem

Internet of Things is een breed begrip met een minstens zo breed aanbod van producten en diensten. Gemba gelooft in een sterk partnernetwerk. Door samen te werken met strategische partners die allemaal kennis hebben binnen hun eigen domein, zijn wij samen in staat de volledige keten aan te bieden.

Sinds IBM in 2007 Maximo heeft overgenomen is Gemba Gold Partner.  Met het IBM Watson Internet of Things platform ontwikkelen we IoT oplossingen voor diverse industrieën, zoals Automotive, Electronics, Energy and utilities, Insurance, Manufacturing en Retail.
Xuver is gespecialiseerd in interactive 3D toepassingen. Dat doen zij door uw schets, 2D-tekening of uw 3D-model om te zetten naar hoogwaardige virtuele omgevingen, aansprekende beelden en sprankelende video animaties. Samen met Xuver hebben we o.a. de 3d viewer ontwikkeld voor IBM Maximo BIM.
BTG partner van GembaBTG is een toonaangevende branchevereniging voor ICT en Telecommunicatie grootgebruikers en heeft een belangrijke stem richting de overheid. In dit partnerschap zal gezamenlijk gewerkt worden om IoT oplossingen naar een nog hoger niveau te tillen.