Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

IBM Mobile First

Mobiel Werken

IBM MobileFirst (voluit IBM MobileFirst Platform Foundation, voorheen IBM Worklight) is de verzamelnaam voor een reeks op elkaar aansluitende IT-oplossingen. De verbindende factor is dat u met IBM MobileFirst de infrastructuur voor de gegevensstromen van uw bedrijf, op eenvoudige en veilige wijze aanpast aan de behoeftes van alle gebruikers. Van de verkoper die met mobiele apparatuur bij de klant productinformatie wil opvragen, tot de manager die inzicht wil in de efficiency van de bedrijfsprocessen. Gemba heeft 20 jaar ervaring in diverse branches. Uw bedrijf is uniek, maar 80% van uw IT-vraagstukken hebben we binnen alleen al 400 IBM Maximo implementaties al eens elders opgelost, en voor de resterende 20% leveren wij maatwerk. Alles binnen het afgesproken budget en binnen de afgesproken tijd.

Een efficiëntere organisatie met IBM Mobile First

Door IBM MobileFirst in te zetten op maat van uw behoeftes, maken wij uw bedrijf slagvaardiger. IBM MobileFirst maakt mobiel werken mogelijk, zonder dat de fysieke afstand tussen de collega’s een bedreiging vormt voor de performance van het team. Integendeel; de verbeteringen in de informatiestromen maken in veel gevallen ook een beter enterprise asset management mogelijk. De organisatie als geheel gaat efficiënter werken, en er is minder verspilling.

Is IBM Mobilefirst iets voor u?

De dienstverlening van Gemba is in alle opzichten compleet. Wij helpen niet alleen met de analyse van uw bedrijfsprocessen, wij leveren ook alle benodigde software, dragen zorg voor de implementatie, verzorgen de trainingen en adviseren over het nodige onderhoud. Onze expertise gaat veel verder dan alleen IBM Mobilefirst. Wij kijken naar het “totale plaatje”. Mogen wij u ontvangen voor een kennismakingsgesprek?