Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

strEAM+ Asset Performance Management oplossing

Met IBM Maximo staat het werken aan assets centraal en kunnen we o.a. de werk en voorraadprocessen optimaliseren. Met strEAM+ kunnen we dit werk optimaliseren door ook de asset centraal te stellen. Vragen van onze klanten om ook op deze manier de onderhoudsprocessen te optimaliseren hebben er toe geleid dat wij een intensief partnerschap hebben gesloten met MaxGrip leverancier van strEAM+.

Als een onderhoudsorganisatie in een asset intensieve industrie ben je continue bezig om de beste prestatie te leveren. De software strEAM+ van MaxGrip ondersteunt de processen die leiden tot optimale onderhoudsstrategieën. strEAM+ integreert volledig in uw IBM Maximo omgeving wat vele voordelen met zich meebrengt en het toepassen van Reliability Centered Maintenance(RCM) mogelijk maakt tegen minimale kosten , met minimale impact op uw huidige bedrijfsprocessen. Met strEAM+ wordt het eenvoudiger reliability data te beheren doordat het minder tijd vergt dan standalone oplossingen. En niet te vergeten, uw investering kan in 12 maanden terug verdiend worden.

Vanuit Gemba bieden we u samen met MaxGrip de volgende oplossingen en diensten:

Oplossingen

Reliability Centered Maintenance

Compliance manager

Root Cause Analysis

Predictive Modelling

Maintenance Models

Risk Based Inspection

Voor meer detail informatie rondom de strEAM+ oplossingen verwijzen we u naar de site van onze partner MaxGrip. Of download onze whitepaper

Diensten

Rapid strEAM+ Deployment Services

Integrated Solution for Failure Analysis

Turn-key Solutions for Risk Analysis

Full Maintenance & Integrity Build

strEAM+ Support

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op, of bekijk deze whitepaper : strEAM-for-Maximo-brochure