Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Overzicht en controle op alle processen in bedrijfsvoering is een groot goed. Bedrijfsprocessen bestaan vaak uit vele schakels, waarbij fysieke en digitale assets elkaar opvolgen. IBM Control Desk helpt u deze schakels zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten. Op deze manier wordt de kans op storingen verkleind. Dit zorgt voor meer continuïteit en kostenbesparing.

Control Desk: Volledig geautomatiseerd optimaliseren

Met de Control Desk software van IBM richt u uw bedrijfsproces optimaal in. U geeft aan welke stappen er zijn en de Control Desk houdt deze gedurende het proces nauwlettend in de gaten. IBM Control Desk leert daarbij van eerdere cases en stuurt waar nodig bij. Als uw inbreng nodig is, dan wordt u daar direct van op de hoogte gesteld. En met de mobiele toepassing kunt u op elk moment ingrijpen. Een aantal kenmerken van IBM Control Desk:

De software is zowel als SaaS als on-premise oplossing beschikbaar. U bepaalt dus waar u de gegevens opslaat. Zo houdt u controle over de data en de kosten van het beheren van de data.

IBM Control desk is ook op mobiele devices beschikbaar. Uw medewerkers hebben daarmee altijd inzicht en kunnen bijsturen waar nodig.

Vanuit de applicatie kunnen gemakkelijk service requests naar de servicedesk verstuurd worden. Eventuele verstoringen kunnen daarmee in een vroeg stadium herkend en voorkomen worden.

De Control Desk software van IBM is hiermee een perfecte oplossing om niet alleen uw bedrijfsprocessen te managen, maar ook de kosten hiervan structureel te verlagen. IT afdeling beheren steeds meer assets, zowel fysieke assets als software assets. De complexiteit van het beheren van deze assets neemt toe en een goede beheertool is essentieel om te weten wat er in uw omgeving speelt.

Door het vergelijken van de geregistreerde assets met de assets die daadwerkelijk in uw omgeving in gebruik zijn, kunnen tekorten, maar ook ongeregistreerde assets snel gevonden worden, dankzij de reconciliation tool.

Breng uw assets onder in één platform

Om diensten te kunnen blijven leveren op hoog niveau, is het belangrijk dat service management en asset management mee ontwikkelen. Met IBM SmartCloud Control Desk brengt u zowel IT-assets als fysieke assets van uw organisatie onder in één platform. Zo slaat u bruggen tussen verschillende afdelingen, kunt u snel inspringen op veranderingen en heeft u altijd real-time inzicht in de performance en levenscyclus van uw assets.

IBM Control Desk support

IBM Controldesk is de perfecte ondersteuning voor uw bedrijfsprocessen. We zijn trotse Gold Partner van IBM. De experts van Gemba vertellen u graag op welke manier deze software ook uw onderneming verder kan helpen. Wij zitten reeds vanaf 1997 in het vak, en dat in verschillende branches met asset management software. Wij hebben technieken zien komen en zien gaan, en weten als geen ander wat werkt. En wat ú nodig heeft natuurlijk.