Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

IBM Watson IoT Platform

Gemba helpt u om op basis van het IBM Watson IoT™ Platform al uw IoT-projecten tot een succes te maken. IBM Bluemix is het platform van IBM in de cloud. Het is onderdeel van een ‘open source’-platform; organisaties en ontwikkelaars kunnen snel applicaties maken, implementeren en beheren in de cloud. Het is daarnaast eenvoudig te integreren met uw bestaande cloud-applicaties. Het is een schaalbaar en veilig platform voor alle vormen van data en applicaties. Ook zijn er kant-en-klare diensten beschikbaar.

Het IBM Watson IoT-platform is de oplossing voor alles rondom Internet of Things. Dit is op te delen in de 4 aandachtsgebieden waaraan IBM Watson IoT invulling geeft.

IoT Connect

Verbind en beheer al uw IoT-apparaten, gateways en netwerken in een breed en groeiend ecosysteem. Ondersteund open standaarden voor communicatie zoals MQTT en HTTPS. Veilige communicatie en schaalbaar, vanaf een enkel apparaat.

IoT Risicomanagement

Helpt bij het beheer van risico’s rond het verzamelen, ontleden en opslaan van informatie. Het zorgt ervoor dat u gebruik maakt van de juiste informatie uit de juiste bronnen en de juiste software daar waar dat nodig is.

IoT Informatiemanagement

Het doorlopend analyseren van data voor miljoenen apparaten in de cloud. Het combineren van contextuele gegevens, zoals het weer, met analyses en sensordata voor meer inzichten. Verbeter de zichtbaarheid van IoT-systemen via dashboard- en console-rapportages. Integreer kritische gegevens uit andere informatieplatforms, zoals het weer en maatschappelijk sentiment, en gebruik geavanceerde mogelijkheden voor data-opslag, caching en transformatie. Beheer en analyseer doorlopend de gegevens van miljoenen apparaten in de cloud. Het is allemaal mogelijk met het IBM Bluemix platform.

IoT Analyse

Door analyse-oplossingen maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van het Watson IoT-platform. Met hulpmiddelen als Natural Language Processing, Machine Learning Image, Video Analytics en Text Analytics kan elke vorm van data geanalyseerd worden en worden passende voorgeschreven acties voorgesteld. Hierdoor kunt u sneller inspelen op veranderingen in uw proces.

Voor nog meer informatie kunt u ook hier bij IBM kijken. Neem voor vragen of voor informatie gerust contact op met de experts van Gemba.