Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Elke klant en ieder project is uniek,  daarom zijn wij flexibel en passen wij onze methodieken aan op uw organisatie, middelen en doel. Binnen het IBM Project Management staat de software niet centraal, software is enkel een middel om een doel te bereiken. Wat centraal staat is het technologisch in goede banen leiden van het project, zodat het proces optimaal werkt en het doel gewaarborgd is. Tijd, budget en randvoorwaarden worden in samenspraak geformuleerd. On-time en on-budget is een belangrijk streven voor ons.

Mogelijkheden IBM Project Management

Gemba is gespecialiseerd in de implementatie van Asset Management en Service Management systemen. Veel implementatieprojecten overschrijden deadlines en budget, niet bij Gemba. Wij zien er op toe dat het project on-time en on-budget verloopt. We zijn geaccrediteerd IBM Business Partner, de grootste in de Benelux. Met onze kennis van vooruitstrevende software voor complexe en grensoverschrijdende bedrijfsvoering, zijn wij ook voor u de ideale partner. IBM Project Management is toepasbaar op implementaties van diverse Maximo toepassingen als Service Provider, Spatial en Planning, naast Integrated Service Management oplossingen als Smart Cloud Control Desk en Tivoli End Point Manager.

Onze aanpak

Onze medewerkers en projectleiders maken gebruik van een gedegen aanpak die ruimte laat voor de specifieke wensen van onze klanten. We hebben verschillende mogelijkheden in onze aanpak: Waterval, Agile en onze Hybride vorm. U leest hier meer over deze projectmethodes.