Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Gemba breidt IoT portfolio verder uit met The IoT Company

Gemba zet in op een versnelde ontwikkeling van haar Internet of Things (IoT) portfolio. Door haar kennis en ervaring met asset management te combineren met de mogelijkheden van IoT levert Gemba veel toegevoegde waarde voor haar klanten. Een hogere efficiency en de mogelijkheid om compleet nieuwe business modellen te ontwikkelen staan daarin centraal.

Om een compleet IoT portfolio te kunnen leveren werkt Gemba samen met diverse partners. The IoT company  is de meest recente partner van Gemba.

Wie is The IoT Company?

The IoT Company is de schakel tussen het idee om bedrijfsprocessen via het “Internet of Things” meer inzichtelijk te maken en te zorgen voor de daadwerkelijke implementatie hiervan. Dit  wordt gerealiseerd door meedenken, het uitbrengen van advies, testen, leveren, implementeren van sensoren, connectiviteit en benodigde software om de verzamelde gegevens uit te lezen en bedrijfsprocessen te verbeteren.

The IoT company over de samenwerking met Gemba

De samenwerking met Gemba laat veel synergie tussen beide bedrijven zien. Door de samenwerking met Gemba kan The IoT Company haar klanten sneller bedienen in het ontwikkelen en draaien van Proof of Concepts. De activiteiten van Gemba sluiten naadloos aan op de activiteiten van The IoT Company: Waar wij sensoren leveren en aansluiten is Gemba sterk in het verzamelen van data, en hoe die data dan naar buiten gebracht wordt. Gemba zet volledig in op IoT met dezelfde filosofie als The IoT Company. Zij praten niet alleen over IoT, maar doén ook echt IoT .

– Junior Kooyman, oprichter en CEO van The IoT Company.

Wilt u meer weten over wat Gemba IoT voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Bellen kan natuurlijk ook op 020 482 2929