Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Kosteloos online IoT Spreekuur: nu is hét moment

Kosteloos Gemba online IoT SpreekuurJuist nu is het belangrijk om na te denken over de toekomst van asset management in uw bedrijf. Hoe kan het straks anders, beter? Hoe verkleinen we risico’s? Daarom biedt Gemba u nu vrijblijvend een online IoT Spreekuur.

Soms is afstand nemen nodig om dichter bij een oplossing te komen. Dat geldt ook voor het asset management van uw bedrijf. We hebben nu allemaal letterlijk afstand genomen van onze dagelijkse werkzaamheden. Daardoor ontstaan er nieuwe inzichten en vragen. Bij Gemba bieden we u graag de mogelijkheid om samen over die inzichten en ideeën te sparren. Vandaar ons initiatief om u een online IoT Spreekuur te bieden, helemaal vrijblijvend.

IoT en asset management

Tijdens een online call met een van onze IoT-specialisten krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen of van gedachten te wisselen over wat IoT voor uw asset management kan betekenen. Bijvoorbeeld als het gaat om continuïteit, veiligheid en kostenefficiëntie. Want als de economie straks weer gaat draaien, is het beter om klaar te zijn voor wat er gaat komen. En om dingen waar nodig anders aan te pakken. Daar moeten we nú met z’n allen over nadenken.

Asset management op afstand

Neem de situatie waar we in zitten door het Corona-virus. Hoe bent u beter voorbereid op dit soort onvoorziene gebeurtenissen? Door met IoT de prestaties van uw assets op afstand te monitoren, mist u bijvoorbeeld nooit vitale informatie. Uw onderhoudsmensen hoeven niet werkloos thuis te zitten. Ze kunnen net zoals altijd vanaf hun computer of tablet in de gaten houden hoe uw installatie functioneert. Zijn er onderdelen die dringend onderhoud nodig hebben? Of dreigt er een storing doordat een onderdeel binnenkort faalt? Alleen dan hoeven uw onderhoudsmedewerkers de werkvloer op. Zo lopen ze dus minder kans op een besmetting.

Welke richting kunt u uit met IoT?

Natuurlijk zijn de omstandigheden uitzonderlijk. Maar er zullen altijd ontwikkelingen zijn waardoor u ineens snel moet schakelen en dingen anders moet aanpakken. Bij Gemba helpen we u de juiste richting voor de toekomst te bepalen bij de inzet van asset management en IoT. Nu is het moment om daarover na te denken. En daar maken we met veel plezier tijd voor vrij.

Maak nu een afspraak

Interesse in Gemba’s kosteloze IoT Spreekuur? Maak snel een afspraak voor een online call met een van onze IoT-specialisten!
Neem contact op met Emile van Rijn van Gemba: e.vanrijn@gemba.nl of bel +31-(0)6-18 42 35 31.