Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Uitbreiding team Gemba IoT Solutions

Per 1 november wordt het team van GembaIoT Solutions uitgebreid met Johan Knook als Sales Manager en Stefan Hoffmanns als Business Development Manager.

Met Johan en Stefan krijgt GembaIoT Solutions de beschikking over veel kennis en ervaring binnen de relatief jonge IoT markt. Johan’s kennis van- en ervaring met- IoT oplossingen stelt hem als geen ander in staat om de kansen en mogelijkheden van IoT voor klanten te analyseren en te vertalen naar concrete kansen en mogelijkheden.

De aanstelling van Johan en Stefan is onderdeel van de ambitie om met het GembaIoT Solutions label een vooraanstaande positie te verwerven binnen de groeiende IoT solutions markt en klanten met een compleet IoT Services portfolio te bedienen.

Johan: Waarom Gemba?

Ik heb Gemba leren kennen vanuit mijn periode bij The IoT Company, waar wij veelvuldig samenwerking zochten op het gebied van IoT projecten. Gemba is een vooruitstrevend en betrouwbaar bedrijf voor haar relaties en medewerkers, alsmede een bedrijf welke durft te innoveren en te ontwikkelen, meedenkt met haar relaties en nieuwe technieken onderzoekt en op de juiste manier implementeert en aanbiedt.

Johan: Wat is jouw achtergrond?

Ik ben hiervoor 2,5 jaar actief geweest als Salesmanager bij The IoT Company. Leverancier van sensoren op basis van SigFox – loRa en NB-IoT toepassingen. De samenwerking tussen The IoT Company en Gemba zal intact blijven en door deze overstap wellicht nog intensiever worden.

 

Stefan Hoffmanns: Business Development Manager GembaIoT Solutions

Stefan Hoffmans blijft actief als account manager voor Gemba maar gaat daarnaast actief worden als Business Development Manager voor GembaIoT Solutions. Hij zal zich samen met Johan inzetten om het GembaIoT Solutions portfolio uit te bouwen.

GembaIoT Solutions is een label van Gemba Service BV en richt zich met een compleet IoT services portfolio op bedrijven met fysieke assets zoals oliemaatschappijen, waterschappen en vliegvelden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: