Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Aqua Nederland

De toekomst van watermanagement

Van 21 t/m 23 maart vindt de vakbeurs voor de (afval)watersector plaats: Aqua Nederland. In de Evenementenhal Gorinchem komt de hele waterketen samen om kennis over watermanagement te delen en te netwerken. Een event waar u als waterprofessional niet mag ontbreken en waar we natuurlijk ook vanuit Gemba aanwezig zijn!

Stand D215

U bent van harte welkom op onze stand (D215). Daar laten we u onze laatste oplossingen voor asset management in de watersector zien. Hoe optimaliseert u met IBM Maximo de conditie van uw assets én de waterkwaliteit, terwijl u de werkveiligheid verhoogt?

Kennissessie Ronald Teijken

Ook niet te missen is de kennissessie van Ronald Teijken van IBM op ‘Waterschap Woensdag’ 22 maart om 12:00 uur in het Watertheater. Hij vertelt aan de hand van geïntegreerde use cases wat Internet of Things, Artificial Intelligence en Edge Computing voor asset management in de watersector kunnen betekenen.

Wilt u erbij zijn op Aqua Nederland 2023? Schrijf u dan gratis in via onderstaande banner. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op de Gemba-stand of tijdens de kennissessie! Wilt u er zeker van zijn dat u ons treft tijdens de beurs? Plan dan nu een afspraak in via onze online agenda: afspraak maken.

Wanneer
21 tot en met 23 maart 2023

Waar
Evenementenhal Gorinchem
U vindt ons bij stand D215

Lees hier meer over Aqua Nederland

Banner AquaNederland