Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Asset Safety & Performance Management

Wilt u meer weten over Maximo, Safety & Performance, kom dan 8 maart 2017!

Gemba evenementen

Gemba houdt 2x per jaar een evenement rondom IBM Maximo en IBM Control Desk. Het doel hiervan is om onze klanten actief te informeren over ontwikkelingen op dit gebied. Laat uw relaties gerust weten als u denkt dat deze sessies voor hun ook interessant kunnen zijn en stuur de link door.

Hierbij willen wij u dan ook graag uitnodigen voor het evenement Asset Safety & Performance Management op 8 maart 2017!

De agenda van deze bijeenkomst is als volgt:
09:00 – Aankomst, koffie en thee staat klaar!
09:30 – Start programma, welkom
12:15 – Wrapup
12:30 – Lunch

Naar aanleiding van de gemaakte keuzes komen de volgende onderwerpen aan bod:

Health Safety en Environment (HSE)

Dit de overkoepelende term voor wetgeving, regelgeving, richtlijnen en processen ontwikkeld om werknemers, de omgeving en het milieu te beschermen tegen schade. Maximo Health, Safety and Environment Manager richt zich op een aantal belangrijke bedrijfsprocessen rondom dit thema zoals Operations, Asset & Work Management, Control of Work, Investigation & Improvement, Change Management, Compliance and Knowledge Management. IBM Maximo HSE heeft hiervoor diverse applicaties binnen de HSE module. Op 8 maart willen we graag wat dieper ingaan op 2 van deze modules te weten:

Management Of Change (MOC)
MOC stelt klanten in staat om de eisen rondom wijzigingen te ondersteunen in een meer robuuste manier met meerdere niveaus van beoordelingen / goedkeuringen, autorisatie van de wijziging, pre en post acties uit te voeren.

Permit to Work (vergunningen)
Met vergunningen kunt u op een doeltreffende manier gevaren op de werkplek managen.  Vergunningen worden verleend in combinatie met één of meerdere werkorders.

Safety & Mobile en het gebruik van wearables

Binnen de revolutie van Internet of Things is wearables een van de snelst groeiende segmenten. Hierbij kunnen we denken aan smartwatches, fitness armbanden, brillen of zelfs kleding. We leven in spannende tijden waarbinnen wearables technologie toegankelijk maken waar tot nu toe computers en smartphones dat niet konden.
We geven een blik op deze kant van Industrial IoT waarbij inzicht wordt gegeven in onder andere de mogelijkheden voor personal safety maar ook de mogelijkheden binnen Field Services en het IBM IoT platform.

Maxgrip - Stream+ en Asset Performance Management

strEAM+ voor IBM Maximo, is een krachtige en volledig geïntegreerde Asset Performance Management oplossing in uw IBM Maximo. strEAM+ voor IBM Maximo is ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen IBM en MaxGrip en gebaseerd op 20 jaar ervaring bij onze klanten in allerlei industrieën. De Asset Performance Management software bestaat uit 5 modules, te weten: Reliability Centered Maintenance Risk Analysis, Root Cause Analysis, Compliance Manager, Maintenance Models en Risk Based Inspection. Daarnaast biedt MaxGrip Asset Libraries met industrie specifieke reliability data die de uitvoertijd met tot wel 90% kunnen versnellen. Door de volledige integratie in uw IBM Maximo is gebruikersvriendelijkheid optimaal en heeft u een maximale operationele focus in uw dag dagelijkse werkzaamheden.

De belangrijkste voordelen van strEAM+ IBM Maximo zijn:
– 1 systeem voor EAM en APM
– 1 user interface
– 1 data bron voor uw EAM en APM

IBM Maximo Nieuws & Roadmap

Zoals altijd nemen we natuurlijk ook een kijkje in de keuken van IBM om te zien wat de ontwikkelingen zijn rondom Maximo.

"At the end of the day, the goals are simple: safety and security."

Jodi Rell