Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Cognos Analytics 11: alle voordelen op een rij

Cognos Analytics 11 is een Enterprise BI-oplossing die jarenlang meegaat. Met deze veelzijdige tool kunt u zelf gemakkelijk rapporten en dashboards bouwen om uw data op een overzichtelijke manier te kunnen analyseren en presenteren.

Een duidelijk overzicht van critical assets, werkorders en servicetickets

Een organisatie verzamelt dag in, dag uit een flinke berg data. Het overzichtelijk maken van die data is daarbij door tijdgebrek vaak een probleem. Cognos Analytics 11 biedt al het benodigde inzicht in de vorm van duidelijke dashboards en rapporten, zodat organisaties op basis van die data omzet kunnen verhogen en service kunnen verbeteren.

In de dashboards kan een team zowel ingeplande als nog openstaande werkorders zien. En facturabiliteit kan op basis van een te selecteren periode, team of persoon gemonitord worden. Daarnaast is Cognos Analytics 11 ook heel geschikt voor het bijhouden van de tickets van een servicedesk. Het dashboard toont de openstaande tickets, de bijbehorende prioriteiten en de gemiddelde oplostijd. Daarnaast geeft het inzicht in het aantal incidenten per maand of per jaar.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Cognos Analytics 11 of de andere oplossingen die Gemba voor uw organisatie kan bieden? Neem dan contact op met:
Stefan Ferdinandus
T: 06 15 65 99 47
M: s.ferdinandus@gemba.nl