Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Gemba breidt portfolio uit met GIS Insight Control Panel voor Maximo en voegt het Duitse bedrijf GIS Software toe als partner.

Afgelopen week heeft Gemba met het Duitse bedrijf GIS Software een partnerovereenkomst gesloten voor het gebruik van GIS Insight Control Panel voor Maximo.

GIS Insight Control Panel voor Maximo maakt een intuitieve manier van werken met IBM Maximo mogelijk. Gebruikers hebben in één oogopslag een overzicht van gekoppelde objecten en hebben eenvoudig toegang tot alle assets, locaties, werkorders, etc. Acties kunnen bovendien gestart worden met slechts een enkele muisklik. Uiteraard integreert GIS Insight Control Panel voor Maximo naadloos met IBM Maximo. Bekijk de video voor meer informatie.

Jack Lok, directeur Gemba:

Wij zijn continue op zoek naar mogelijkheden om de tevredenheid en de gebruikerservaring van onze klanten naar een hoger niveau te brengen. GIS Insight Control Panel voor Maximo draagt bij aan deze doelstelling en is daarmee een welkome aanvulling binnen het Gemba portfolio.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van GIS Insight Control Panel voor Maximo?  Bel 020 482 2929 of stuur een ons een bericht.