Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Gemba Motortocht

Na het succes van vorig jaar willen we dit jaar ook weer de Gemba motortour gaan rijden met onze motorrijdende Gembianen en relaties van Gemba. De tour voor dit jaar staat gepland op zaterdag 8 juni.

Vorig jaar hebben we de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug aangedaan. Deze keer hebben we een route gevonden waarbij we de mooiste wegen en bochten rondom de Veluwe hebben verzameld. Tijdens de tocht zullen we af en toe de benen strekken en kan er een kopje koffie gedronken worden. Voor een lunch wordt gezorgd.

Wanneer

Zaterdag 8 juni 2024

Startpunten

De mensen die in de omgeving van Wormer wonen kunnen, net als vorig jaar, vertrekken vanuit Gemba HQ. We vertrekken vanaf dat punt om 08:45 uur. Voor de mensen die wat verder weg wonen, kan er verzameld worden bij het startpunt van de route: het parkeerterrein bij de Tango en McDonalds naast afrit 15 Barneveld naast de A1. Vanaf daar vertrekken we om 10:00 uur.

De cijfers

De totale route: ca. 147 km.
Rijtijd: 4,5 uur, met de pauzes inbegrepen.

Aanmelden

Aanmelden kan met onderstaand formulier. Na inschrijving worden specifieke details van de tocht en route gedeeld worden. Afhankelijk van de beschikbaarheid op de lunchplek kan de route nog enigszins wijzigen.