Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Gemba Service verhuist naar een nieuwe vestiging

Gemba Service verhuist na vele succesvolle jaren in Landsmeer op 29 april 2019 naar een nieuwe vestiging. De verhuiswagens hoeven alleen geen grote afstand af te leggen.

Gemba wil maatschappelijk verantwoord ondernemen

Gemba is sinds 2009 in Landsmeer gevestigd, maar na bijna 10 jaar in dit pand aan het Noordeinde is het te klein geworden voor de onderneming die inmiddels bijna 50 werknemers telt. Bovendien voldeed de huidige vestiging ook niet meer aan het MVO beleid dat Gemba hoog in het vaandel heeft staan.

Gemba Service verhuist onder andere met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen. En in Wormer vond Gemba een pand dat met geïsoleerde ramen, een nieuwe gasloze warmtepomp installatie voor de luchtbehandeling, plafonds voorzien van een geluids- en warmte isolerende laag en energiezuinige verlichting aan alle eisen voldoet. Bijkomend voordeel bij dit pand is dat het niet veel verder weg ligt dan het huidige kantoor. Dat is prettig voor klanten én medewerkers.

Gemba Service verhuist naar Wormer

Het nieuwe pand in Wormer, dat Gemba eind april zal gaan betrekken, ligt aan de Zaan tussen de rijksmonumenten. Aan de ene zijde is het oude hoofdkantoor van Lassie uit 1912 te zien, aan de andere kant staat een rij met 19e eeuwse pakhuizen.

De nieuwe vestiging van Gemba is halverwege de jaren 50 gebouwd en biedt genoeg groeimogelijkheden voor de komende 10 jaar. Er komen verschillende soorten ruimtes. Zo zijn er verschillende typen werkplekken en een multifunctionele ruimte die zowel voor het geven van presentaties als extra werkruimte gebruikt zal gaan worden.

Neem vast een kijkje in ons nieuwe pand:

Een motor in de ontvangstruimte

Gemba Service verhuist ook omdat het welzijn van het personeel belangrijk is. Er wordt dus flink in deze nieuwe vestiging in Wormer geïnvesteerd om een prettige werkomgeving, waar ook arbotechnische aspecten veel aandacht kregen.

Naast de eerder genoemde verschillende soorten werkruimtes, komt er ten behoeve van bevordering van creativiteit en ontspanning ook een gameroom met pooltafel en een huiskamer compleet met loungebank en salontafel. Aan de muren komen kunst en foto’s te hangen. Maar een van de meer bijzondere aspecten aan dit nieuwe pand in Wormer wordt zonder twijfel de ontvangstruimte, waar de Harley uit 1978 zeker de blikvanger is. Het hele bedrijf heeft de 10 jaar durende revisie van dichtbij kunnen meemaken.

Ons nieuwe pand:

Wil je een keer langskomen? Je bent van harte welkom (neem wel even vooraf contact op).
Het nieuwe adres is:

Nieuweweg 108/A
1531 AH Wormer

Alle overige contactgegevens zoals e-mail en telefoonnummers blijven zoals ze waren.