Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Inspiratiesessies IBM MAS: een investering in uw toekomst

Inspiratiesessies IBM MASWat betekent het als u IBM MAS Mobile gaat gebruiken voor de inspectie en het onderhoud van uw assets? Of als u IBM MAS Visual Inspection wilt inzetten om de conditie van uw assets in de gaten te houden? Bij Gemba investeren we tijd in uw toekomst, bijvoorbeeld met de inspiratiesessies van IBM’s asset management guru Colin Williams. Ons doel? U optimaal adviseren over de vele mogelijkheden van IBM MAS en hoe u daar het beste gebruik van maakt.

Ook bij Gemba zijn we actief bezig met de transitie naar IBM Maximo Application Suite (IBM MAS), omdat daar de toekomst ligt voor het asset management van uw organisatie. In dat kader volgen we bijvoorbeeld met een flinke club medewerkers een jaar lang een opleidingsprogramma over IBM Maximo Application Suite. Tijdens het opleidingsprogramma kruipen we elke dag een maand in de schoolbanken bij IBM’er Colin Williams. Hij weet alles van IBM MAS en hoe u daar het onderhoud, de prestaties en de levenscyclus van uw assets mee verbetert. Samen met hem gaan we dieper in op de praktische inzet van IBM MAS.

Concrete klantvragen

De mogelijkheden van IBM MAS zijn enorm, met een combinatie van drie soorten functionaliteit:

  • Asset Performance Management (APM) – voorkomt ongeplande downtime met automation, analytics en AI.
  • Enterprise Asset Management (EAM) – verkort hersteltijden door optimaal inzicht in uw assets.
  • Asset Lifecycle Management (ALM) – verlengt de levensduur van assets door betere onderhoudsbeslissingen.

Maar stel, u wilt met APM-functionaliteit zoals IBM MAS Visual Inspection aan de slag? Wat hebt u dan bijvoorbeeld nodig aan datasets? Tijdens de inspiratiesessies kijken we vanuit concrete klantvragen wat u kunt bereiken, wat erbij komt kijken en welke stakeholders in uw organisatie een rol spelen in het proces.

Ondersteuning transitie IBM MAS

We hebben ondertussen twee inspiratiesessies achter de rug en we blijven leren. Al die kennis gebruiken we om u goed te begeleiden in uw transitie naar IBM MAS. Dat doen we bijvoorbeeld ook met onze eigen Gemba deep dive-sessies. Daarin kijken we samen met u naar uw asset management roadmap. Waar wilt u naartoe? En hoe kunnen wij u daarbij helpen? In een volgende blog leest u meer over de deep dive-sessies.

Meer weten?

Meer weten over de transitie naar IBM MAS en wat u daarbij voor u kunnen doen? Neem contact op met Johan Knook, via j.knook@gemba.nl of +31(0)6 505 268 23.