Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Feestelijke opening van de nieuwe Gemba vestiging

Gemba verhuist naar een nieuw adres en dat gaan we vieren met een feestelijke opening van de nieuwe Gemba vestiging. Met deze gelegenheid zetten we onze deuren open om onze klanten en relaties een kijkje achter de schermen te geven.

De verhuizing van Gemba

Gemba verhuist na bijna 10 jaar in Landsmeer op 29 april 2019 naar een nieuw adres in Wormer. Niet alleen omdat het pand in Landsmeer inmiddels te klein is geworden, maar ook omdat de nieuwe Gemba vestiging in Wormer beter op Gemba’s MVO beleid aansluit.

De nieuwe vestiging heeft naast voldoende groeimogelijkheden voor de komende 10 jaar namelijk ook geïsoleerde ramen, een luchtbehandelingsinstallatie, plafonds voorzien van een geluids- en warmte isolerende laag en energiezuinige verlichting die aan alle eisen voldoet. Maar het welzijn van ons personeel is net zo belangrijk. Daarom krijgt het pand in Wormer verschillende soorten ruimtes. Zo zijn er verschillende typen werkplekken, een huiskamer waar creativiteit en ontspanning wordt gestimuleerd en een gameroom met pooltafel.

De feestelijke opening van de nieuwe Gemba vestiging

De opening is op maandagmiddag 13 mei 2019, en duurt van 14:00 tot 17:00. Tijdens deze gelegenheid kunnen klanten en relaties op een ongedwongen manier kennismaken met Gemba en Gemba IoT. Hierbij laten we zien hoe wij werken, en natuurlijk worden er ook rondleidingen door het pand gegeven.

Op ons parkeerterrein zullen verschillende soorten foodtrucks te vinden zijn, hier kunnen onze gasten genieten van een ruim assortiment aan hapjes en drankjes.

Aandacht voor de Africa Classic

Gedurende deze opening van de nieuwe Gemba vestiging is er ook de nodige aandacht voor de aankomende Africa Classic. Vijf medewerkers van Gemba en Gemba IoT zullen in oktober 2019 in Tanzania deelnemen aan deze 6-daagse fietstocht om geld in te zamelen voor Amref Flying doctors.

Gemba’s kosten voor de foodtrucks gaan voor een deel naar de sponsoring van dit belangrijke project. We hopen dat onze gasten in plaats van een bos bloemen of fles wijn een bijdrage willen leveren zodat wij ons doel van € 25.000,- voor een beter gezondheid in Afrika kunnen bereiken!

Wilt u meer weten over Gemba’s deelname aan de Africa Classic of de andere goede doelen die Gemba ondersteunt? Neem dan contact met ons op.


Wilt u erbij zijn op 13 mei?
U kunt zich hier aanmelden:


Ons nieuwe kantoor is hier te vinden:
Nieuweweg 108/A
1531 AH Wormer