Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Demosessie Smart Kathodische Bescherming

Ontdek de efficiency van Smart Kathodische Bescherming

Ontdek Smart Kathodische Bescherming, de slimme IIoT-oplossing van Gemba IoT en Merrem & la Porte. Daarmee bewaakt u ondergrondse leidingen 24/7 optimaal op afstand. U voorkomt storingen en calamiteiten, voldoet aan wettelijke controleverplichtingen én bespaart fors op uw onderhoudskosten.

DATUM:14 oktober 2020


Smart Kathodische Bescherming

Smart Kathodische Bescherming

Bewaak uw leidingen maximaal met IIoT, tegen minimale kosten
Hoe houdt u de kathodische bescherming van uw leidingennetwerk in de gaten? Het kan zijn dat u de periodieke controles nog fysiek uitvoert. Of misschien doet u al aan remote monitoring via een gsm-oplossing.

Het kan hoe dan ook veel effectiever en efficiënter, met Smart Kathodische Bescherming van Gemba IoT en Merrem & la Porte! Door periodieke fysieke controles te combineren met automatische metingen, bent u veel meer in control. U grijpt sneller en direct op de juiste plek in, nog vóór het fout gaat.

Maak kennis met deze innovatieve IIoT-oplossing tijdens een demosessie op 14 oktober in Hotel Van der Valk Zaltbommel-A2. Ontdek aan de hand van de praktijk hoe groot de voordelen van Smart Kathodische Bescherming zijn. En praat mee over de verdere ontwikkeling van deze slimme IIoT-oplossing voor uw bedrijf. Een waardevolle investering van een paar uur van uw kostbare tijd!

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rond COVID-19 op de voet en zorgen we voor uw veiligheid. Dit evenement is dus helemaal ‘coronaproof’. Het vindt plaats in een extra grote ruimte, met voldoende ventilatie en afstand. Ook nemen we op verschillende plaatsen extra hygiënische maatregelen.

Kunt u er niet live bij zijn? Volg de demo dan online.

Programma

(onder voorbehoud)
10:00 uur – Welkom en ontvangst
10:30 uur – Presentatie/demo
11:30 uur – Netwerken met aansluitend een eenvoudige lunch
14:00 uur – Einde programma

Bekijk de demosessie online

Met onderstaande inloggegevens kunt u de sessie bijwonen:

Link: live.aesound.nl 
Username: Merrem
Wachtwoord: livestream

Tijd: vanaf 9:50uur, woensdag 14 oktober 2020

Ook is er na afloop nog een chatsessie waar in vragen gesteld kunnen worden met betrekking op de demo van de KB sensor. Als u zich heeft aangemeld voor de sessie, krijgt u hier nog een verzoek voor of u mee wilt doen aan de chatsessie.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

De demosessie wordt samen verzorgd door:
Merrem & la Porte