Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Inclusiviteit: voor Gemba vanzelfsprekend

Inclusiviteit: voor Gemba vanzelfsprekendBij Gemba staan we voor een inclusieve samenleving. Een samenleving waarin iedereen evenveel waard is. Waarin alle mensen hun eigen, unieke bijdrage leveren en daarvoor worden gewaardeerd. Inclusiviteit zou niet eens onderwerp van gesprek hoeven zijn, vinden wij.

Iedereen telt mee

In een inclusieve wereld heeft iedereen gelijke kansen. Wie ze ook zijn en waar ze ook vandaan komen. Bij Gemba is dat niet meer dan normaal. Al zolang we bestaan, nu meer dan 25 jaar, brengen we inclusiviteit in de praktijk. Bij ons telt iedereen mee en mag iedereen meepraten. Daar denken we niet eens over na, het zit in ons wezen.

Samen naar een inclusieve toekomst

Wij koesteren diversiteit. Ons uitgangspunt is dat iedere persoon eigen talenten heeft en die moet kunnen ontwikkelen. Daarbij maken we geen onderscheid. De mensen die bij ons werken zijn allemaal verschillend. Wat ze gemeen hebben, is dat ze goed zijn in wat ze doen. En dat ze hun collega’s respecteren en accepteren zoals ze zijn. Zo werken we samen aan een inclusieve toekomst.