Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Safety&Health@Work Rotterdam

 

 

***** UPDATE 29 september 2020 *****

De organisatie van Safety&Health@Work heeft besloten de vakbeurs te verplaatsen naar een nader te bepalen datum als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen. Op donderdag 1 oktober zou Stefan Hoffmanns een kennissessie verzorgen die nu vanzelfsprekend niet doorgaat. Toch benieuwd? Laat het weten, dan plannen we online wat in. Stuur een mail naar s.hoffmanns@gemba.nl.

*****

 

 

 

Komt u ook naar deze beurs over veilig en gezond werken?

Op 30 september en 1 oktober vindt de vakbeurs Safety&Health@Work plaats in Rotterdam Ahoy.

DATUM: woensdag 30 september en donderdag 1 oktober


Safety&Health@Work beurs RotterdamTijdens deze beurs zijn er inspirerende sprekers en diverse kennissessies over veilig en gezond werken. De meer dan 80 exposanten en professionals staan u graag te woord over de nieuwste ontwikkelingen. Wij van Gemba zijn ook aanwezig en wij laten u graag kennis maken met onder andere onze Slimme Helm.

Het volledige programma bekijkt u hier.

Waar staan wij?

Samen met andere iTanks partners staan wij aan de Innovatiestraat, u vindt ons bij standnummer 3003 in Hal 3.

Veilig en gastvrij bezoek

Om iedereen op de beurs, zowel bezoekers als exposanten, een veilige omgeving te kunnen bieden, gelden de richtlijnen van het RIVM. Wij verzoeken u dan ook om vooraf uw bezoek (gratis) te registreren via deze link.

Slimme Helm

De slimme helm

Waar bevinden uw werknemers zich? Dreigt er gevaar? En houden ze zich aan de veiligheidsvoorschriften? In de bouw en industrie zijn deze vragen dagelijkse realiteit.

Met de slimme helm van Gemba IoT weet u precies wat er gebeurt. Op ieder moment, in real-time. En samen met uw asset management systeem biedt deze intelligente veiligheidshelm nog veel meer mogelijkheden. Uw bedrijf werkt veiliger, efficiënter én beter.

Schrijf direct in

Bekijk het volledige programma en schrijf u direct in.

Schrijf nu in