Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Workshop Data Analytics bij Gemba

Altijd al meer met uw IBM Maximo Data willen doen, kom dan 28 oktober

Budgettering - Financiële planning

Budgettering - Bijhouden afwijkingen

Berekening van afschrijvingen

What if ? - Scenarios

Big Data, Data Analytics en Performance Management zijn termen die meer en meer gemeengoed beginnen te worden. Bedrijven realiseren zich dat ze hier wat mee moeten doen. Maar wat zijn de voordelen, wat levert dit op en hoe pas ik dit toe? Vanuit Gemba vonden wij het tijd om op die vragen antwoord te geven.
Op 28 oktober organiseert Gemba ‘How to use your Maximo Data’. Tijdens deze hands-on  bijeenkomst laten wij u kennismaken met diverse analyse- en rapportagemogelijkheden voor uw IBM Maximo of IBM Control Desk omgeving. De volgende oplossingen zullen aan bod komen:

IBM Maximo Cognos

Vanaf IBM Maximo 7.6 krijgt u gratis de beschikking over Cognos 10.2. Business Intelligence Server. Dankzij een gebruiksvriendelijke interface wordt iedereen in uw organisatie ondersteund bij het nemen van beslissingen die tot betere bedrijfsresultaten leiden. Tijdens de sessie komen een groot aantal vernieuwingen aan bod, waarmee u uw data visueel kunt presenteren. Maak met Cognos de knelpunten nog beter inzichtelijk, zodat u hier direct actie op kunt nemen.

IBM Planning Analytics

Door IBM Maximo samen te laten werken met IBM Cognos TM1 heeft u een oplossing in huis om beter uw financiële Asset Management afwegingen te kunnen maken. Denk hierbij aan:

MELD U HIER AAN VOOR DEZE WORKSHOP!

IBM Watson Analytics

Formuleer in uw eigen woorden vragen over uw gegevens en IBM Watson visualiseert het antwoord voor u. IBM Watson combineert uw gegevens en kan zelfs externe bronnen, zoals Twitter, gebruiken om tot de meest interessante verbanden en trends te komen. Zoom in om de details te onderzoeken of voeg gemakkelijk meer data toe voor een nieuw perspectief.

IBM Predictive Maintenance & Quality (PMQ)

De Predictive Maintenance and Quality (PMQ) oplossing van IBM analyseert de data over uw belangrijke activa en zal de benodigde onderhoudsactiviteiten hiervoor aanbevelen.
Met deze geïntegreerde oplossing kunt u:

  • het falen voorspellen van een Asset om nog voortijdig het probleem te verhelpen en kostbare downtime te voorkomen.
  • opgeslagen onderhoud logs onderzoeken om de beste reparatie procedures en cycli te bepalen.
  • onderliggende oorzaken van problemen identificeren om corrigerende maatregelen te nemen.

De agenda van de dag zal in hoofdlijnen als volgt eruit zien:
09:00 – Ontvangst met koffie
10:45 – Koffiepauze
12:30 – Lunch

Wij zullen ingaan op de functies en mogelijkheden van de hierboven genoemde oplossingen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om met ons Knowledge Center Panel uw vragen of problemen te bespreken. Neem uw eigen vragen en ideeën op dit gebied mee!
Aansluitend op deze sessie organiseren wij een lunch waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Na de lunch is er nog de mogelijkheid om met één van onze consultants verder te praten over de mogelijkheden of om de diverse producten zelf uit te proberen.

U kunt zich inschrijven via onze website of door een e-mail te sturen naar info@gemba.nl. Geef aan met hoeveel personen u komt en of u mee luncht. De locatie wordt op een later moment bekend gemaakt.

Wij zien u graag op 28 oktober om samen met ons een diepe duik in Maximo Data Analytics te nemen.


Gemba wordt op deze sites vermeld in de categorieën ICTICT Bedrijven, Dienstverlening, ICT, Consultant, Zakelijk, ICT Automatisering, opnieuw ICT en op Justlin Company, Go2, Goudlink http://goeielinks.nl en Link-Ned.

"Top Performers Say Analytics Is a Differentiator!"

28-10-2015 09:00 How to use your Maximo data