Lees onze meest recente case: Licentie audit bij DP World

Gemba en MaxGrip bundelen krachten voor de Maximo klanten in de Benelux

Gemba en MaxGrip helpen bestaande én nieuwe klanten nog verder om  Asset Performance Management (APM) processen te optimaliseren. Dat doen ze door de MaxGrip strEAM+ software, volledig geïntegreerd in IBM Maximo, toe te voegen aan het IBM portfolio van Gemba. Hiermee wordt het onderhoud, gepland en ongepland, beter voorspelbaar. Door verbeterde inzichten in de conditie van de assets kan men een gefundeerde APM strategie heel  efficiënt inrichten. Gewoon in IBM Maximo, zonder interfaces, zonder data duplicatie.

De strEAM+ software biedt de mogelijkheid om risico gebaseerd onderhoud (RCM) in te voeren in de bedrijfsvoering. Daarnaast is het mogelijk om significante incidenten te loggen en permanent op te lossen met de beproefde en intelligente Root Cause Analysis (RCA) methodiek. De RBI module (Risk Based Inspection) is bij uitstek geschikt om inspecties en onderhoud van o.a. drukhoudende vaten en leidingen te gebruiken. Een vierde belangrijk onderdeel van de software is het kunnen aantonen en structureel managen van compliance, waaronder het  voldoen aan wet- en regelgeving.

Door de directe integratie in IBM Maximo wordt Asset Performance Management eenvoudig  gemaakt als onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden, met een gegarandeerde gebruikersvriendelijkheid.

Gemba kan nu de cirkel rondmaken van strategie, implementatie, operatie en optimalisatie. Juist door het toevoegen van strEAM+ en de technische kennis van MaxGrip aan de Gemba portfolio.

MaxGrip is verheugd met het partnership met Gemba, mede dankzij  de technische kennis en uitgebreide ervaring met IBM Maximo implementaties. Gemba en MaxGrip vormen een sterk team met een complementaire dienstverlening en software solutions.

Over Gemba

Gemba Service BV (Gemba) heeft ruime ervaringen op het gebied van implementatie van Asset & Service Management oplossingen. Gemba levert en implementeert IBM Watson IoT oplossingen waaronder IBM Maximo en IBM Controldesk. Daarnaast biedt Gemba diverse services zoals implementaties, beheer en trainingen. Met haar 30 medewerkers kenmerkt Gemba zich door een praktische no-nonsense aanpak en een hoog IT kennis niveau.

Gemba is een Gold IBM Business partner in Nederland en België en de grootste IBM partner in de Benelux op het gebied van Asset & Service Management oplossingen.

Over Maxgrip

MaxGrip is de koploper op het gebied van Asset Performance Management. Maxgrip is een consultancy bureau en software huis in één en creërt slimme oplossingen voor bedrijven die kapitaal intensieve assets beheren. Met de services en software dragen ze bij aan uitdagingen op het gebied van veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. MaxGrip verzekert dat bedrijven volledige controle krijgen over hun assets. Zodat zij zich kunnen richten op hun kern taken.

MaxGrip is opgericht in 1997 in Nederlanden heeft zich vanaf het begin gecommitteerd aan controle. Vandaag de dag heeft MaxGrip kantoren in Nederland, Maleisië, Singapore en America met een groot internationaal partner netwerk. De klanten bevinden zich in een breed scala aan markten, inclusief Voedingsmiddelen, Olie & Gas en Infrastructuur & Utiliteiten en overige industrieën.
Bij MaxGrip geloven we dat het verbeteren van de wereld onze zaak is.

MaxGrip. Committed to control.

Over strEAM+

strEAM+ is een software product van MaxGrip. De software is direct geïntegreerd in IBM Maximo en verzekert daardoor een directe acceptatie van de gebruikers, operationele focus op betrouwbaarheid, data integriteit en real-time inzichten in de prestatie van de assets. strEAM+ balanceert risico’s en kosten ten opzichten van de bedrijfsdoelstellingen en brengt een return on investment veelal binnen een jaar. strEAM+ is een modulaire oplossing met de volgende modules.

Reliability Centered Maintenance (RCM)

Root Cause Analysis (RCA)

Risk Based Inspection (RBI)

Compliance Manager

Asset Library

Maak kennis met strEAM+ for Maximo op www.streamplus.com

Bezoek Gemba op  www.linkedin.com

Bezoek Maxgrip op www.maxgrip.com, www.linkedin.com